Mobiteli i tableti mogu imati probleme sa hardverom i softverom. Često mogu zapeti pri podizanju sistema na način da se ne mogu upaliti ili stvarati probleme prilikom normalnog korištenja. U tom slučaju potrebno je izvršiti popravak ili nadogradnju softvera uređaja.

Android, Apple iOS i Windows Phone su tri najpopularnija operativna sistema za današnje smartphone uređaje. Sa njihovim brojnim i korisnim mogućnostima dolazi i obilje bug-ova koje proizvođač ne uspije otkriti. Resetiranje uređaja, postavljanje novog softvera ili nadogradnja postojećeg su neke od usluga koje vam nudimo da bi vaš omiljeni smartphone uređaj bio spreman za svakodnevno korištenje. Za zahtjevnije korisnike nudimo root i jailbreak, kako bi otključali skriveni potencijal vaših uređaja.

U slučaju da ste ubacili karticu krive veličine i potrgali kontakte čitača ili se vaš mobitel više ne puni i spaja na računar, u mogućnosti smo popraviti vaš uređaj. Popravci čitača kartica ili konektora na smartphone uređajima i tabletima uključuje rad na matičnoj ploči, lemljenje i ispravljanje kontakata  te ispitivanje istih posebnim alatima. Nakon takvog servisa potrebno je pažljivo rukovati uređajem zbog većeg rizika od daljnih kvarova uzrokovanim nepravilnim umetanjem kabela ili kartica u otvore uređaja. Uzroci kvarova USB konektora na mobitelu ili tabletu su najčešće pad sa uključenim punjačem, upotreba prevelike sile prilikom isključivanja kabela ili igra djece sa uređajem.

Uz mobilne telefone, popravljamo i kvarove na tabletima. Najčešći kvarovi su lom ekrana i touchscreena, USB priključka i čitača SIM i memorijskih kartica. Ovisno o modelu uređaja moguće je zamijeniti samo LCD ekran ili Touchscreen i LCD ekran u kompletu. Tablete sa SIM karticama je moguće otključati na druge mreže.

Naše dugogodišnje iskustvo u popravljanju mobitela, te stalna težnja za inovacijama na području servisiranja elektroničkih uređaja učinili su nas spremnim za servisiranje novog formata uređaja kakav predstavljaju tableti. Najčešće se servisira neispravan konektor punjenja, vrši zamjena ekrana, baterije i slično.

Pukao vam je LCD panel ili touchscreen? Kod nas možete zamijeniti ekran po najpovoljnijim cijenama.

Zamjena stakla / touchscreena

U slučaju da vam touchscreen nakon puknuća još uvijek funkcionira, postoji opasnost da daljnjim korištenjem oštetite ekran, te time napravite još veću štetu. Ovisno o modelu uređaja, nudimo zamjenu touch screena ili touchscreena i ekrana. Na uređajima na kojima je moguće promijeniti samo touch postoji opasnost od oštećenja LCD ekrana, pošto ti dijelovi dolaze tvornički zalijepljeni i nisu namijenjeni odvojenoj zamjeni.

Zamjena LCD ekrana

Svi LCD ekrani dolaze tvornički zalijepljeni na prednje staklo ili touchscreen. Kod nekih modela uređaja moguće je napraviti individualnu zamjenu. Kod ostalih je potrebno zamijeniti sve komponente ekrana, ili zbog cijene ili zbog nemogućnosti sigurnog odvajanja komponenti. Trajanje popravka ovisi o kompleksnosti uređaja i načina na koji je on sklopljen.