Glavni uzrok loše kvalitete zraka u klimatiziranim prostorima je slabo, a ponekad i nikakvo čišćenje, odnosno održavanje klimatizacijskih uređaja. Kod velikog broja korisnika zbog neupućenosti prevladava mišljenje kako klima uređaje ne treba čistiti i dezinficirati od strane ovlaštenog servisa već da je dovoljno samo redovito prati filtere.

Takav uređaj predstavlja pravi izvor zaraza i može biti uzrok mnogih bolesti koje uzrokuju bakterije koje su se namnožile na isparivaču unutarnje jedinice. Tek kada se u klimatiziranim prostorima počnu osjećati nelagodno, kada se iz uređaja osjeti neugodan miris ili kada uređaj ne hladi dovoljno, za pomoć se obraćaju serviserima.

U našoj ponudi nudimo vam klima uređaje za najzahtjevnije korisnike vrhunske kvalitete s višegodišnjom garancijom po povoljnim cijenama. Predlažemo i nudimo rješenja montaža klima uređaja optimalno za Vaš prostor te smještaj vanjske jedinice na način koji će najmanje narušavati izgled objekta, te biti po zahtjevima korisnika, a u granicama optimalnog rada samog uređaja. Postali smo LICENCIRANI SERVIS KLIMA UREĐAJA svjetskih brendova TOSHIBA, LG, MAXON, HAIER, CRYPTON, BEKO i DAEWOO KLIME.

Servis klima uređaja obuhvata:

  • Dolazak i detekcija
  • Digitalno očitavanje temperature na unutarnjoj jedinici
  • Čišćenje filtra i isparivača unutarnje jedinice
  • Čišćenje turbine
  • Čišćenje odvodne kanalice i kondenzata  unutarnje jedinice
  • Dezinfekcija klime antibakterijskim sredstvima        
  • Kontrola tlakova plina (rashladnog medija)
  • Funkcionalna kontrola

Kvaliteta izvedenih radova i zadovoljstvo klijenata i partnera naša su najveća reklama. Dosadašnji uspješni projekti navode nas na kontinuirano učenje i usavršavanje kako bi našim kljentima i u budućnosti osigurali najbolje usluge u klimatizacijii i ventilaciji . Naše usluge prodaje, ugradnje i servisa klima uređaja koriste preduzeća kao i pojedinci kod hlađenja i grijanja postojećih objekata. Ponosni smo izvedenim radovima na klimatizaciji velikih postrojenja, ali i malih kućanstva.

Pogledajte fotogaleriju: