Nastanak i razvoj

NextMedia je kompanija koja se bavi prodajom računara i računarske opreme, mobitela, tableta, navigacionih sistema itd.  Kod nas možete nabaviti najnovija dostignuća iz svijeta tehnike po povoljnim cijenama. Garantujemo brzu isporuku, povoljne cijene i kvalitetnu opremu.

Naše iskustvo u sferi informatike je veoma veliko, tako da smo već 2000. godine bili registrovani kao kuća za uslugu igranja, snimanja, online igranja, prodaju i servis konzola i računara.

Godine 2008. nastojimo uozbiljiti priču i pravimo prodajni centar računara i računarske opreme kao i profesionalni servis u centru grada Maglaja.

Širenje posla zahtijevalo je izlazak van granica naše Bosne i Hercegovine tako da smo 2013. godine postali uvoznici računara i računarske opreme, kao i proizvođači računara i računarske opreme.

Sada naša firma ima tim od 5 stručnjaka, dva prodajna objekta u Maglaju i Olovu, dok se radi na otvaranju još poslovnica u drugim krajevima BiH. Ovlašteni smo servis za LG i Telefunken LCD i LED televizore i kao takvi smo jedini u Maglaju i Olovu što su naše mušterije prepoznale i pored računara, računarske opreme, mobilnih telefona sada prodajemo i servisiramo televizore kao i ostalu tehniku.

Naša misija je prepoznata na svim područjima djelovanja ona se sastoji od preporuke u kupovini shodno potrebama,kupovine i instaliranja opreme u vlastitom domu i na kraju adekvatna podrška u garanciji i van garancije.

Stalni rast našeg biznisa zabilježen je i početkom 2014.godine, i shodno tome pravimo veliki izložbeno prodajni salon u sklopu objekta NEXT MEDIA,u Maglaju gdje naše mušterije imaju mogućnost izabrati i probati veliki broj LCD,LED i PLASMA televizora,kao i projektora.

timelinee