By admin / Nekategorisano / 0 Comments

Akcijske cijene u Nextmedia

Nadamo se da ste spremni za jesen i zimu i da ih provedete uz najpovoljnije igraće konzole iz Nextmedia doo.
Playstation 4 i XBOX ONE S. Sada po AKCIJSKIM cijenama. Za više informacija posjetite našu Facebook stranicu.

By admin / Nekategorisano / 0 Comments

Saradnja sa JU Opća biblioteka Maglaj

Povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine, JU Opća biblioteka Maglaj raspisuje Konkurs za najbolje literarne i likovne radove učenika i učenica osnovnih i srednjih škola sa područja Općine Maglaj. Tema je : “Patriotizam nije samo riječ”.
Nagrade za najbolje radove pripremila je naša kompanija kompanija NEXT Media doo Maglaj” i bit će uručene na prigodnom programu Obilježavanje Dana nezavisnosti BiH 28. februara.
Radove dostaviti u prostorije Biblioteke ili na fb stranicu, do 23.2.2017. godine, najkasnije do 15,00 sati.

By admin / Nekategorisano / 0 Comments

Nextmedia je jedan od sponzora NK Moševac

Nakon uspješne prošlogodišnje saradnje sa fudbalskim klubom “Moševac” koja je rezultirala izradom web stranice za klub, saradnju nastavljamo i u ovoj godini. Naime, postali smo jedan od mnogih sponzora ovog kluba, koji sigurno ima perspektivu.

By admin / Nekategorisano / 0 Comments

Od ponedjeljka AKCIJA VRHUNSKIH BREND LG televizora samo u vrhunskoj firmi koja osim prodaje misli na Vaše IT uređaje. Servisiramo u roku od 12 sati sve kupljene uređaje kod nas (mobitele,TV,tablete,laptope,kompjutere,navigacije,klime…..)
PRVIH 10 KUPACA UZ LG TV DOBIVAJU POKLON PO ŽELJI (bežični telefon PANASONIC,blender,kuhalo,mašinica za šišanje,pegla…) Dovoljno je pozvati 032/605-252 u ponedjeljak do 12 h ili lično doći rezervisati svoj TV i izabrati poklon PO ŽELJI KUPCA.

 

MI POKLANJAMO ŠTO SVI PRODAJU!!!